Om Salongen

HAIR 4 U – DIN FRISÖR I SVEDALA

Vill du ha en ny frisyr? Hjälp med att färga håret? Eller vill du bara fräscha till din nuvarande look? Då är Hair 4 U frisörsalongen för dig! Här på Hair 4 U i Svedala finns lång erfarenhet av frisöryrket.

Jag som driver salongen, Anna Ekström, utbildade mig 1986 till frisör i England på Van Straten School of Hairdressing. Sedan dess har jag hunnit med ett flertal kurser, bl.a. Keune Be Blonde och Color Essential. Jag har drivit Hair 4 U sedan 2006 i Svedala, strax utanför Malmö. Jag trivs väldigt bra med mitt yrke och har stor glädje av att träffa kunder, gamla som nya. När du är nöjd, är jag också nöjd.

Du är välkommen att höra av dig för konsultation, mer information eller för att boka tid. Hair 4 U är med i Frisörföretagarna och här får du alltid kvitto.

Glöm inte att kolla in salongens erbjudande eller boka tid redan idag. Följ Hair 4 U på Facebook för senaste nyheterna på salongen.

Hoppas vi ses snart!

Anna Ekström
Ägare och frisör på Hair 4 U

KONTAKT-INFORMATION

Ring eller smsa: 
073 – 734 64 79

Mail: kontakt@hair4u.se

HAIR 4 U – DIN FRISÖR I SVEDALA

Vill du ha en ny frisyr? Hjälp med att färga håret? Eller vill du bara fräscha till din nuvarande look? Då är Hair 4 U frisörsalongen för dig! Här på Hair 4 U i Svedala finns lång erfarenhet av frisöryrket.

Jag som driver salongen, Anna Ekström, utbildade mig 1986 till frisör i England på Van Straten School of Hairdressing. Sedan dess har jag hunnit med ett flertal kurser, bl.a. Keune Be Blonde och Color Essential. Jag har drivit Hair 4 U sedan 2006 i Svedala, strax utanför Malmö. Jag trivs väldigt bra med mitt yrke och har stor glädje av att träffa kunder, gamla som nya. När du är nöjd, är jag också nöjd.

Du är välkommen att höra av dig för konsultation, mer information eller för att boka tid. Hair 4 U är med i Frisörföretagarna och här får du alltid kvitto.

Glöm inte att kolla in salongens erbjudande eller boka tid redan idag. Följ Hair 4 U på Facebook för senaste nyheterna på salongen.

Hoppas vi ses snart!

Anna Ekström
Ägare och frisör på Hair 4 U

KONTAKT-INFORMATION

Ring eller smsa: 
073 – 734 64 79

Mail: kontakt@hair4u.se